GRIZLY Sweets Zmes na ischelské tortičky bezlepkové 340 g
Cena vrátane DPH: 4.20 €
Do obchodu GrizlyGRIZLY Sweets Zmes na ischelské tortičky bezlepkové 340 g
Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - zmes na prípravu hotového pokrmu
Zloženie: Bezlepková Zmes (ryže, zemiakov, tapioky, kukurice a pohánky), cukor múčka, mandľová múka, kakaový prášok, škorica, vanilkový prášok, zahusťovadlo (xantánová guma).
Krajina výroby: Česká republika
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: Recyklovateľný obal, ktorý patrí do žltého kontajnera.
Vlastnosti a výhody: S bezlepkovou zmesou na lahodné ischelské kakaové tortičky je vianočný pečenie jednoduché, rýchle a samá radosť. Základom na tortičky je kvalitná zmes vyrobená z prirodzene bezlepkových prísad ako sú mandľová, ryžová, zemiaková, kukuričná, pohánková a tapioková múka. Všetko je už nachystané na pridanie masla a následné pečenie. Tortičky chutia ako domáce vďaka receptúre bez farbív, aróm a iných neprirodzených prímesí.
bez lepku
Domáce receptúra vytvorená renomovanou cukrárkou
kvalitné suroviny
Bez farbív, aróm a akýchkoľvek ďalších prímesí, ktoré bežne doma pri pečení nepoužívate
Vyrobené čerstvo v Českej republike
Recept: Na prípravu cesta potrebujete tieto tekuté suroviny:
140 g masla
Zmes vsypte do misy a pridajte zmäknuté maslo. Dôkladne premiešajte a spojte v kompaktnú hmotu. Môže to trvať trochu dlhšie, cesto sa Vám bude zdať moc sypké, ale to je v poriadku. Pokračujte do úplného spojenia. Nechajte odležať v chladničke ideálne cez noc. Potom vyvaľkajte cez fóliu na doske posypanou bezlepkovú múkou a vykrajujte tvary. Pečte na 140 ° C teplovzduch cca 15-20 minút. Nechajte úplne vychladnúť, až potom zbierajte z plechu.
Grizly Tip: Ischelské tortičky by nemali byť vyvaľkané úplne na tenko. Korpusy môžete spojiť napríklad krémom a poliať čokoládovou polevou. Na krém potrebujete maslo, cukor múčku podľa chuti, malinovú marmeládu podľa chuti a rum. Všetko dôkladne premiešajte ideálne ručným šľahačom a plňte vychladnuté korpusy. Nechajte zatuhnúť a potom horný korpus namáčajte v čokoládovej poleve.
Darina de Oliveira Costa je cukrárka, ktorá nedá dopustiť na poctivosť a kvalitu svojich výrobkov a rada pridáva do tradičných receptov vlastnej inovácie. Je tvorcom celého radu Grizle Sweets a zároveň je jej tvárou.
K Vianociam neodmysliteľne patrí lahodná vôňa domáceho pečenia. Uvidíte, že sa po ischelských tortičkách z našej bezlepkovej zmesi na pečenie len zapráši. Receptúru na zmes pre nás navrhla renomovaná cukrárka tak, aby pečenie bolo čo najľahšie a výsledok čo najlahodnejší.